Päivänä eräänä meille ilmoitettiin että kadullanne tehdään putkitöitä ja jokaisen talon kohdalla joudutaan kaivamaan viemärit auki. Vesi katkaistaan tarpeen mukaan ja siitä ilmoitetaan erikseen. Katumme työt olivat alkaneet jo Egyptin matkamme aikana. Kun kotiuduimme niin siitä seuraavalla viikolla työt aloitettiin  meidän talomme kohdalla. Ensin kaivettiin pieni monttu meidän ja naapurin väliin ja siitä sitten laajennettiin monttua. Kerran meiltä meni myös sähköt ja tietokoneyhteydet poikki sitä kesti 5 tuntia.

Aluksi monttu oli näin pieni.

Osia vaihdetiin yms putkiyhteyksiä.

Vähitellen koko talomme edusta oli täynnä työkoneita ja olimme eristyksissä yhden päivän. Onneksi talossamme on enemmän kuin yksi uloskäynti.

Pari päivää miehillä oli rokulia kovien pakkasten vuoksi.

Maata piti välillä sulatella kaasun avulla.

Näin syvällä tehtiin töitä. Pakkanen oli aika kova.

Kaivaus-urakka pahimmillaan.

Ei ole kovin häävit työolosuhteet. Ei sovi ihmetellä, että kahvitunti joskus vähän venyi pitkäksi.

Kaivuu alkoi joka aamu klo 7 jälkeen, ei se minua haitannut, kun muutenkin herään aina aikaisin.

Kun nuo osat oli vaihdettu peitettiin monttu ja siirryttiin kadun päähän. Kun siellä oli pari päivää kaivettu niin yllätys oli suuri kun monttu meidän talomme kohdalla jälleen kaivettiin auki uudestaan nyt perjantaina ja se on auki edelleen...

Työtä on nyt tehty 3 viikkoa! Ei se mitään ensikesänä katu avataan jälleen kun koko kadun pätkä asfaltoidaan uudestaan ja saamme uudet valotolpat yms. Onneksi voimme olla mökillä remonttia paossa!