Miellyttävä lento vain 2t ja niin sukelsimme sateeseen ja synkkään pilveen. Lentokenttä ratikkamatkan päässä keskustasta, ratikat kulkevat melkein nonstoppina kentältä keskustaan, noin 20min matka. Maanantaina todella satoi melkoisesti koko päivän, pienen hotellihuoneen tarkastuksen jälkeen lähdimme tutustumaan kaupungin tarjontaan.Hotellimme sijaitsi lähellä rautatietoria yms nähtävyyksiä.Rautatieasema.Joulukojuja rakennetaan ympäri kaupunkia.Marketta ja Kaarina huomasivat pukeutuneensa sävy sävyyn.Ensimmäisen illan ruokailut täällä.GluhweinHehkuviiniä rommilla höystettynä, nam nam.Kaupungin kaduilla ensimmäisenä iltana.


Oluella ennen hotelliin menoa.Puolenlitran tuoppi, hyvää on saksalainen olut.Hotellimme loistavalla aamiasella. Yllättäen tapasimme yhden tutun, joka kuvasi meidät.

Shoppailu on naisten juttu, tässä lähdössä outlet myymälöihin.kuten myös..


Nyt onkin sitten kassit pullollaan Kaarinalla ja Rainilla.Viinejäkin maisteltiin erinäisiä laatuja.Kaarina uudessa pitsimekossaan.Naiset tälläytyneet illan menoihin.Poseerauskuvia Rainin ja Arja P:n huoneessa.
Raini ja MarjaOutletista mukaan tarttunutta; 2 puseroa.Sitten samalla maisteltiin hyviä viinejä.Joulumyyntiä.Joulutoria rakennetaan, toinen toistaan hienompia kojuja.Kuvat ovat kännykkäkameralla otettuja, eivät niin hyviälaadultaan.Kävimme kyselemässä hehkuviiniä, mutta ei kuulemma vielä ollut tarjolla.Tässä olisi ollut mukavaa maistella hehkuviiniä Stroh rommilla höystettynä.MyyntitarjontaaLöydettiinhän me hehkuviiniä, hyvältä maistui.Illallisen söimme täällä.hyvää oli ruoka ja juoma Bremenissä.Näin kauniisti valaistuja katuja, tämä katu oli katettu. Ensimmäisen päivän sateen jälkeen olikin kaunis ilma. Bussimatkallamme näimme erivärisiä ruusuja vielä kukassa.
Tällä ratikalla sitten lentokentälle!