Kaunis aurinkoinen päivä äitienpäivän kunniaksi. Kaikille hyvää äitienpäivää! Lähdimme taas junalla, ensin ajattelimme mennä vaa Kobeen, mutta jatkoimme melkein tyhjässä junanvaunussa Himejiin asti. Täällä vietetään myös äitien päivää, joten aamu oli rauhallinen! Himejissä on vanha samurailinna. Pääsimme linnalle, joka näkyy kauas on korkealla mäellä. Väkeä oli paljon liikkeellä, suurin osa paikallisia. Jouduimme jonottamaan jonkin aikaa linnkkeelle, jonka ympärille oli rakennettu telineet ja linna oli huputettu. Siellä oli käynnissä restauroinit työ, jota pääsi seuraamaan läheltä. Hissillä 8 kerrokseeen ja 7 kerrokseen, jossa oli näkyvissä miten restaurointi edistyi.

Lounaaksi söimme keitot hauskassa pienessä keittoravintolassa. Suuret keittokulhot olivat maittavat ja kun kuulivat, että olimme Suomesta, he osasivat sanoa, kiitos, hyvää lomaa ja hyvää matkaa, katsoivat nämä Googlen avulla.

Kiirehdimme Kobeen, ennen hämärän tuloa. Kävelimme satamaan, jossa ihailimme auringonlaskua ja kauniin iltäpäivän rauhaa ihmispaljoudesta huolimatta.

Kuvien liitäminen ei onnistu nyt blogilla, en tiedä johtuuko kentästä vai blogin ylläpidosta,