Tänään on sitten matkusteltu junalla Hiroshimaan ja Miyajimaan! Junat ovat todella nopeita ja niitä menee usein. Hiroshima on todella vaikuttava paikka erityisesti Peace memorial park. Ainoa rakennus joka jäi jäljelle oli atomipommikirkko. Kymmeniätuhansia on haudattu puiston alueelle. Siellä palaa rauhanliekki kunnes kaikki ydinaseet on poistettu maapallolta! Vaikuttava paikka! Paikalla on myös muitomerkki, joka sisältää kaikkien niiden nimet, jotka kuolivat pommituksessa. Muistomerkissä lukee: levätkää rauhassa. Emme koskaan toista tätä virhettä.

 

image-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpgimage-normal.jpg

Miayjima saari on kaunis ja sitä vartioi "torii". Joka tarkoittaa sitä, että saari on pyhä. Siellä ei ole äitiysklinikoita, eikä hautausmaita, koska kenenkään ei anneta synnyttää tai kuolla siellä. Siellä ei saa hakata puita ja siellä kesyt peura kulkevat vapaana. Saari on henkeäsalpaavan kaunis.

Kuvien lisaaminen I Padista ei ole ihan helppoa minulla tahan blogiin, en saa rullatuksi tekstia oikealle kohdalle jos lisaisin uusia joten alkaa ihmetelko, jos kaikki ei aina nayta oikealta. Korjailen ja lisaan kuvia sitten kun kokoan matkakertomusta Suomessa.