Kotona. Japanin matka on takana. Eilinen päivä jäikin päivittämättä, illalla oli laukun pakkaaminen ym muuta puuhaa. Eiliseksi olimme suunnitelleet käynnin Nagoya City Science museum:in, kuinkas sitten kävikään, monen mutkan ja kävelyn jälkeen, paikka oli kiinni! Päätimme sitten mennä eläintarhaan, jonka yhteydessä oli sekä Sky tower että Botanical garden. Ehdimme kiertää osan eläintarhaa, käydä sky tornissa, botanical garden olikin sitten jo suljettu.  Eläintarha olikin aika surkea esitys. Eläinten olot eivät olleet häävit, pienet tilat. Eläimet vaikuttivat stressaantuneilta ja jotenkin tarhat olivat aivan liian pienet. Sky towererista oli aivan huikeat näkymät ympäri Nagoyaa. 

Kotimatkalle lähdimme tänä aamuna aikaisin ja matka sujui mukavasti Finnairin suoralla lennolla, koneessa oli vai n 100 matkustajaa, tyhjää tilaa oli paljon.Valokuvia on taas paljon! Matkakertomuksen kokoan taas pikkuhiljaa, kun ehdin ja liitän valokuvia

 

Nagoyasta%20kotiin-normal.jpg

Helsinki Vantaa.

IMG_1126%20%282%29-normal.jpg

Päästiin lentokoneessa heti tunnelmaan

IMG_1127%20%282%29-normal.jpg

Kannatimmeko euroviisuja vai kiekkoa kyseli lentoemäntä meiltä, sanoimme että kiekkoa. Käytimme kyllä laseja aina silloin tällöin Japanissa, Suomi-turistit maailmalla.

IMG_1148%20%282%29-normal.jpg

Näin hyvää tilaa oli koneen alkupäässä, keskelle ei saanut mennä nukkumaan.

Nagoyan%20sake-normal.jpg

Sakea tuliaisiksi!

Nagoyan%20konjakit-normal.jpg

Lupasin tarjota Riittalle konjakit tullimuodollisuuksien jälkeen, kun huomasin, että kentällä oli konjakkimaistijaiset!

Nagoyan%20kent%C3%A4ll%C3%A4-normal.jpg

Kampai

Nagoyan%20kondykt%C3%B6%C3%B6ri-normal.j

Japanilainen kondyktööri

Nagoyasta%20l%C3%A4ht%C3%B6-normal.jpg

Juna lentokentälle saapumassa raiteelle. Japanilaiset junat tulivat tutuksi tällä matkalle.