Eilen kävimme ihmettelemässä kultaista temppeliä ja Imperial Palacea. Ostamme aina päivän bussilipun jolla kuljemme ristiin rastiin ympäri Kiotoa. Kävimme eilen myös tutustumassa ostostarjontaan, kaikki on melkoisen kalliista, joten tuliasia on turha odottaa. Eilen satoi, mutta se ei meidän menoa haitannut. Tänään on myös luvassa sadetta. Tänään lähdemme junalla, emme tosin vielä ole päättäneet paikkaa, joko Nara tai Osaka.

Vessat ovat täällä varsin mielenkiintosia täällä, ovat kuin tietokoneita, mutta vaikka näyttävät monimutkaisilta, mutta rohkeasti olemme näppäilleet erilaisia suihkunäppäimiä ja ovat kyllä aivan upeita . Käyttävät erittäin vähän vettä, energiapihejä, mutta toisaalta, sähköä kuluu, kun istuimetkin ovat lämmitetäviä.

 

image-normal.jpgimage-normal.jpg

Modernit vessat

image-normal.jpg

Kultainen lehtikullalla paallystetty temppeli.

image-normal.jpg

Riitta myos temppelin vieressa ihastuneena alueeseen

 

 

 

 

image-normal.jpg

Temppelialueen ihanaa puutarhaa.image-normal.jpg

Temppelin puutarhassa oli rauhallista ja niin kaunista

image-normal.jpg

Nama iloiset koululaiset tervehtivat meita selvalla suomenkielella, kun kuulivat etta olemme suomalaisia. Paivaa ja nakemiin tuli aivan selvasti.image-normal.jpg

Tassa tarjolla ilmaisia ja herkullisia maistiasiaimage-normal.jpg

Keisarillisen palatsin kivipuutarhassa sateesta huolimatta. Japanilaiset joutuvat odottamaan lippuja tanne parikin kuukautta.