Havanna on todellakin elava kaupunki, koko ajan kuulee musiikkia. Kaupungin sykkeen aistii joka solullaan. Olemme kierrelleet vanhaa kaupunkia ja ihmetelleet elamanmenoa itseaan kovasti kohenevassa Havannassa. Vanhoja rakennuksia on restauroitu jo jonkin verran ja koko ajan restauroidaan. Saali kuinka paljon rapistuvia rakennuksia on. Autot tietysti on myos Havannan helmi.

Kaupungilla kulkiessa tulee poikettua pikku ravintoloihin ja heti alkaa musiikki soida ja elavia orkestereita on enemman kuin missaan. Kun on sitten muutama kappale soitettu niin sitten myydaan cd levyja meillakin on jo kahden paivan jalkeen kolme cd levya.

Oma juttunsa on tietysti tama yritteliaisyys, kaikella yritetaan tienata vahan ylimaaraista. Kaupungilla on vanhanaikasiesti pukeutuvia rehevia nauravia sikaria polttelevia naisia, joilla on kukkakorit kadessa ja kun heita kuvaa niin se maksaa 1 peson, joka on melkein euron. Kylla mekin teitysti heita kuvattiin. Kuvia on otettu jo valtavasti ja myos automuseossa kaytiin. No Kari on tietysti aivan haltioissaan tuosta autojen maarasta ja ihmeellisista versioista mita taalla nakee ja saakin kirjoittaa tuon autopuolen jutut.

Tama on kylla tosiaan autoharrastajan taivas. Kaduilla tulee jatkuvasti vastaan mita uskomattomimpia pirsseja. Vanhat jenkit koko kirjoltaan 30-60 luvulta ovat edustettuna koko scaalallaan. Sen lisaksi esin Skoda Octavia ja Reni Dauphine, Hillman -50 luvulta ovat varsin tavallista bongaustuotetta, unohtamatta tietenkaan Mossen Elitea ja Ladaa. Volga on harvinainen. Tais olla aikoinaan vain edustusauto.  Mukanani tuomia lahjaksi saatuja vanhojen jenkkien karkia, polttimoita ym pikkuosia olen jo saanut muutamat lahjotettua onnellisille omistajille, mutta pieni ongelma on se, etta kun loutyy sopiva osiin sopiva pirssi, siihen onkin jo vaihdettu joku modernimmman pirssin moottori.  Nyt meilla on pari paivaa vapaata, niin lupaan kylla loytaa kaikille osille tarvitsijat. Jatketaan bongailuja ja kuvaamista.

No niin siina oli aluksi taydennetaan sitten taas. Terveisin Arja ja Kari