Tervehdys taalta keski-Jaavalta, Matkaa olemme taittaaneet useita satoja kilometreja. Viimeisen kirjoituksen jalkeen lahdimme aikaisin matkaan ja kavimme pienessa perinnteisessa kylassa ja sinne oli mentava rappuja alas yli 400 porrasta, aika kipuaminen ylos, mutta itse kyla oli todella viehattava ja ihmiset taalla ovat kaikki ystavallisia. Oppaamme pitaa huolen etta naemme kaikesta mahdollisimman paljon. Kavimme myos pienella saarella, johon ensin matkustettiin hevostaksilla ja sitten viela bambulautalla. Saaressa oli pieni hindutemppeli ja saaren tarinan kerron sitten myohemmin siihen liittyy kiehtova tarina. Hotellimme oli aivan tulivuoren kraatterin reunalla, mutta tulivuori oli taysin toimimaton. Nakymat hotellista olivat huikeat.

Aamulla taas lahdimme kukonlaulun aikaan kirjaimellisesti, kukot pitivat konserttia hotellin ulkopuolla. Paikka oli todella kaunis ja jylhat nakymat. Siita jatkoimme matkaa kohti keski-Jaavaa. Kavimme katsomaassa toimivaa tulivuorta ja miten ahkeria nama ihmiset taalla ovat, joka ikinen neliometri on viljelty ja jylhissa vuoristo maisemissa viljelykset on pengerretty. Odottakaa kun naette kuvat. Laitan niita vasta kotona, koneelle. Meidan ohjelma on aika tiivis, ylimaaraista aikaa ei juuri jaa. Liitan myohemmin viela mita kaikkea olemme nahneet kun katson kuvat niin palaa mieleen.

Eilen kun saavuimme tahan hotelliin niin yllatys yllatys tahan hotelliin oli juuri tullut kaksi suomalaista ryhmaa, Tema-matkojen ryhma ja Olympia-matkojen ryhma. Sitten meidan pieni 6 hengen ryhmamme. Aikamoinen sattuma. Tema matkojen opas olikin meille ennestaan tuttu mies. Olemme talla nahneet useit atemmpeleita ja kuuuluisin Boronbou tempeli oli aika huikea. Kerron myohemmin lisaa.  Tarinaa jatketaan aina kun loytyy internet.Siiria on kova ikava. Taalla on mahdotonta menne Face-bookille, heidan turvakyselynsa ovat niin tiukkoja, etta menee iaisyys ennekuin paasen sisaan. Terveiset kaikilta matkalaisilta.