Tänään menimme paikallisjunalla, ns lättähatulla Naraan, matka sinne olikin mielenkiintoinen, juna pysähteli joka pysäkillä ja näimme maaseutua ja suuria viljelysalueita, riisiä ja vihanneksia. Matka n. 1 tunti, eli kaikki on tässä aika lähellä toisiaan.

Narassa kävelimme puistoon, jossa on paljon kesyjä peuroja, joita pidetään jumalien lähettiläinä. Nitä on yli 1000 kesyä peuraa. Puiston alueella on keskittynyt suurin osa Naran merkittävimmistä temppeleistä ja me valitsimme niitä kaksi.  Ensimmäinen oli Kofuku-ji temppeli, jonne oli melkoinen kiipeäminen helteessä. Alueella oli myös 5 kerroksinen pagoda vuodelta 1426. Varsinainen kohteemme oli Todai-ji temppeli, joka muodostuu Buddha hallista ja sivutemppeleistä, pagodoista ja porteista. Buddhan patsas on 16 m korkea. Suuri buddhan patsas on tehty käyttäen bronssia, elohopeaa ja vihannesvahaa.

Tämä istuvan Buddhan patsas on maailman suurin bronssinen Buddhan kuva.

Narasta lähdimme Osakaan, japanilaiset sanovat " Kyoto kidaore, Osaka kuidaore" , Tarkoittaa, että kiotolaiset menevät vararikkoon ostessaan kimonoita, osakalaiset syödessään liian paljon ulkona. Nälästä viis, menimme suoraan elektroniikka taivaaseen. 8 kerrosta unelmaa! Kauppa oli nimeltään Yodobashi, ostin sieltä kameraani vastavalosuoja ja uuden laadukkaan makrolinssin. Sain ne todella edullisesti ja tulin iloiseksi!