Pari päivää on kulunut, enkä ole päässyt päivittämään, tietoyhteydet on joko huonot tai sitte IPadilla ei ole päässyt mihinkään syystä että IPad päivittää huonosti. 

Toissapäivänä lähdimme kohti upeaa Pamukkalea, matkalla näimme Turkin maaseutua ja matkaa meillä oli 300km. Pysähtelimme n 2 tunnin välein wc tauoilla. On pakko todeta, että täällä on siistiä vaikka kuinka pieni kyläkauppa niin wc tilat ovat todella siistit ja puhtaa modernit, toki on myös jalanjälki wc: itä, mutta kaikki on puhdasta ja siistiä! Turkki on todella yllättänyt positiivisesti kaikin puolin. Täällä pärjää hyvin euroilla, emme ole käyttäneet vielä yhtään liiraa.

Pamukkale on sanoinkuvaamattoman upea paikka, odottakaa kun näette kuvat. Pamukkalen altaiden yhteydessä on upea antiikin kaupunki mm. Itse Kleopatran kylpylä sijaitsi siellä. Siellä oli myös Kleopatran allas, jossa pystyi uimaan edelleen, siellä on mineraalipitoista kuumaa vettä, joka on " nuorentava vaikutus"! Emme käyneet Kleopatran altaassa, koska hotellissamme oli myös mineraali uima-allas, hamami ja myös sauna. Kävimme siellä kylpemässä. Kaikki hotellit ovat olleet hyviä keskiluokkaisia ja osa on hotelleista on ollut laadukkaampia. Ruoka on todella hyvää ja sitä on paljon tarjolla.

Matkallamme olemme nähneet myös villa/silkki mattojen valmistusta, kulta- jalkokivien valmistusta. Tietysti näimme myös kuuluisan turkkilaisen nahkatakkitehtaan muotinäytöksineen.